Klimaatbeheersing

Voor verkoeling in de zomer en warmte in de winter

Koelvisie levert de beste kwaliteit lucht/lucht warmtepompen van bijvoorbeeld Daikin.

Een lucht/lucht warmtepomp

Geen bedrijf of woning kan zonder klimaatbeheersing. Een behaaglijk klimaat draagt immers bij aan een gevoel van comfort: het mag niet te warm en niet te koud zijn. Klimaatspecialist Koelvisie biedt u full service. Wij beschikken over de kennis van en ervaring met klimaatinstallaties.

We zijn in het bezit van het bedrijfscertificaat koeltechnische sector (F-gassen erkenning) en PED-gecertificeerd. En niet te vergeten; de VCA-certificering.

Kennis en ervaring

Klimaatspecialist Koelvisie beschikt over de juiste kennis van en ervaring met klimaatsystemen. Van tekening tot montage en onderhoudscontract: wij zijn een betrouwbaar adres.
Dat geeft lucht!

Koelvisie voor verwarmen en koelen

Condensing unit

is geschikt gemaakt voor toepassing op een luchtbehandelingskast in koelen en verwarmen zodat een luchtbehandelingskast u de mogelijkheid tot koeling en verwarming biedt. Wanneer het bijvoorbeeld buiten dertig graden is, zorgt de unit ervoor dat de warme buitenlucht koeler wordt. En in de winter verwarmt de condensing unit de koude buitenlucht. Dit alles in combinatie met een ventilatiesysteem heeft u een compleet gebalanceerd systeem.

Koudwatermachine

Bent u bekend met koudwatermachines? Het principe is eenvoudig: de compacte machine koelt het water in de verdamperbatterij die op zijn beurt weer zorgt voor een koel en dus aangenaam klimaat in kantoren. Natuurlijk een uitkomst in warme zomers! Zonder meer uitstekend voor de sfeer op kantoor en de prestaties van het personeel van uw klant!

Airco oplossingen, afspraak maken

Wat kan Koelvisie voor u betekenen?

Wij kunnen u voorzien van een gedegen advies op maat. Is de installatie van de klimaatinstallatie voltooid, dan dragen wij zorg voor het (digitale) logboek en doen wij een voorstel voor een onderhoudscontract.