Koude technieken

Koelvisie biedt een volledig assortiment aan producten die voldoen aan een verscheidenheid van HVAC-, vries- en koelbehoeften, van fabrieken en kassen tot winkels en distributiecentra.

Groot temperatuurbereik

Koelvisie biedt nauwkeurige temperatuuromgevingen tussen de -45 °C tot 10 °C, afhankelijk van de opgeslagen items, de toepassing en het gebruiksbereik.

Energie- en kostenbesparing

Zeer rendabele werking met geavanceerde inverter en warmtepomptechnologieën voor een aanzienlijke besparing op energie- en onderhoudskosten.

Koelvisie specialist in HVAC-, vries- en koelbehoeften

Betrouwbare werking

De buitendelen worden volledig gemonteerd en uitvoerig getest in onze fabrieken. Waterbestendige behuizing met een anti-corrosiebehandeling garandeert een langere levensduur, zelfs in extreme weersomstandigheden.

Uitgebreide ondersteuningssytemen

Koelfaciliteiten met een middelhoge of lage temperatuur vereisen een volledige ondersteuningsdienstverlening, zodat ze onder zware omstandigheden kunnen werken. Koelvisie biedt een uitgebreide dienstverlening.

Koudetechnieken voor producten

Advies en offerte op maat

Koelvisie, de specialist in koeltechnieken. Optimaal en duurzaam bewaakklimaat voor uw producten. Maak vrijblijvend een afspraak voor een vakkundig advies.