Koelvisie

Levering, installatie, reparatie en onderhoud van
klimaatbeheersingsystemen en warmtepompen

Voor particulieren, bedrijven & installateurs.

Ervaren bedrijf

Klimaatbeheersingssystemen, voorheen een luxe product, tegenwoordig kan geen woning, kantoor, hotel, bedrijf of overheidsgebouw meer zonder.
Voor elk gewenst klimaat biedt Koelvisie een oplossing!

Door een schat aan ervaring en deskundigheid binnen ons bedrijf is Koelvisie doorgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de klimaatbeheersing en airconditioning. Met alle specialismen in eigen huis kan Koelvisie u een totaalpakket bieden op het gebied van de klimaatbeheersing.

Het vakmanschap en de hoge kwaliteit van afwerken van de door Koelvisie geïnstalleerde systemen hebben er toe geleid dat vele projecten inmiddels zijn gerealiseerd via mond tot mond reclame.

Mede door kennisuitwisseling van leveranciers van de topmerken en installateurs uit geheel Nederland, kan Koelvisie u een uitgebalanceerd totaalpakket van advies en diensten bieden. Dat gecombineerd met onze flexibiliteit, betrouwbaarheid en snelheid maakt Koelvisie ook voor u een gewenste partner.

bedrijfspand en personeel Koelvisie Drachten

Team Koelvisie

Directie Koelvisie - klimaatbeheersing

Waarom kiest u voor Koelvisie?

  • Koelvisie is een nuchter no nonsens bedrijf met zijn roots in Friesland, we staan voor wat we met u afspreken
  • Wij denken in oplossingen, niet in problemen
  • We lopen voorop als het gaat om innovatie in techniek of registratie
  • Koelvisie kan u voorzien van een deskundig advies, ontwerp en uitvoering van alle merken en soorten installaties voor klimaatbeheersing en warmtepompen
  • Uw advies of installatie wordt uitsluitend door vakkundige mensen behartigd, hiervoor hebben wij dan ook het kwaliteitslabel van de NVKL mogen ontvangen
  • Al onze werkzaamheden worden op milieuverantwoorde wijze uitgevoerd
  • Wij zijn voorzien van F-gassen certificering, PED certificering, VCA certificering en aangesloten bij de brancheorganisatie NVKL
  • Eigen storingsdienst 7 dagen per week 24 uren per dag bereikbaar
24/7 storingsdienst

24/7 Storingsdienst

Onze vakkundige storingsdienst monteurs staan 7 dagen per week 24 uren per dag paraat om uw probleem met de koeltechnische installatie te verhelpen.